TAKE CARE OF YOU IN QUARANTINE PART1

Αποτέλεσμα εικόνας για take care


Τον τελευταίο καιρό σχεδόν όλες οι χώρες του κόσμου βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του ιού covid-19.Αυτό μας κάνει όλους να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διάφορους τρόπους να περάσουμε την ώρα μας και να προσπαθήσουμε να μείνουμε σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο . Εεε λοιπόν σας έχω τη λύση ,ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε το πρόσωπο και το σώμα  σας και να γυρίσετε αγνώριστες στην καθημερινότητα σας.


RULE NYMBER 1.

Προσπαθήστε να κρατάτε το εαυτό σας ενυδατωμένο. Πίνετε τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό την ημέρα,επιλέξτε τροφές με υψηλοί περιεκτικότητα σε νερό όπως το αγγούρι και το πορτοκάλι.

RULE NUMBER 2

Ώρα για λίγη αποτοξίνωση. Πίνετε σε καθημερινή βάση αντιοξειδωτικά τσάι όπως πράσινο ή λευκό
και εντάξτε στην διατροφή σας εσπεριδοειδή όπως πορτοκάλια ,μούρα ,ακτινίδια.

RULE NUMBER 3

Αρχίστε το ξηρό βούρτσισμα για να αποβάλλεται τα νεκρά κύτταρα και να αποκτήσετε μια απαλή επιδερμίδα. Με μία σκληρή πετσέτα , τρίψτε το σώμα και το πρόσωπό σας με κυκλικές κινήσεις μέχρι να κοκκινίσει ελαφρά.Επαναλάβετε κάθε πρωί πριν από το ντους.

RULE NUMBER 4

Άφησε το μακιγιάζ στην άκρη ,προσπάθησε να κρατήσεις το πρόσωπο καθαρό ,τοποθετώντας απλά μία ενυδατική και άφησε το να αναπνεύσει

RULE NUMBER 5

Γυμνάσουμε!!
Η γυμναστική δεν μας προσφέρει απλά ένα ωραίο και υγιείς σώμα αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων.

ΣΤΟ PART 2 : ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM : linachatz

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις