take care of you in quarantine part 2

Αποτέλεσμα εικόνας για take care



Όπως σας υποσχέθηκα το δεύτερο μέρος έφτασε!!
Μάσκες ενυδάτωσης και απολέπισης για το πρόσωπο και σώμα.



 ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Η ιδανικότερη μάσκα ενυδάτωσης βρίσκεται σε κάθε ψυγείο , και δροσερή ύφη και γεύση και ναι είναι το γνωστό σε όλους γιαούρτι.Το γιαούρτι όχι μόνο επαναφέρει στο δέρμα σας την χαμένη υγρασία αλλά σας προσφέρει λάμψη ,λεύκανση της επιδερμίδας,λείανση των ρυτίδων αλλά συμβάλει στην καταπολέμηση της ακμής και των σκούρων κηλίδων .

Οδηγίες; Απλώστε απλώστε στο πρόσωπο σας αρκετό γιαούρτι και αφήστε το δέρμα σας να το απορροφήσει. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό και στεγνώνουμε το πρόσωπο μας και μία χαρτοπετσέτα ταμποναριστά.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Ο καλύτερος τρόπος για να ενυδατώσετε το σώμα σας ( εκτός από το να πίνετε πολύ νερό και να αποφεύγετε τα πολύ ζεστά ντούζ) είναι να χρησιμοποιήσετε ένα λάδι. Τα καλύτερα για μένα είναι το λάδι καρύδας το οποίο μυρίζει εκπληκτικά  και το έλαιο argan .Προσπαθήστε να απλώνετε το λάδι στο σώμα σας με κυκλικές κινήσεις και πιέστε ελαφρά για να προκαλέσουμε αιμάτωση και να βοηθήσουμε έτσι και στην απομάκρυνση των τοξινών. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στην περιοχή των γλουτών.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

Ο ΚΑΦΕΣ!!
Ναι καλά ακούσατε μία κουταλιά καφέ και λίγο νεράκι ανακατεύουμε και απλώνουμε στο πρόσωπο μας κάνοντας κυκλικές κινήσεις.Για το σώμα δεν θα προσθέσετε νερό αλλά ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και αλάτι. Ο καφές θα απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και θα την κάνει πιο φωτεινή και φρέσκια. Ο λόγος που δεν συνιστώ να προσθέσετε αλάτι στο scrub για το πρόσωπο είναι γιατί μπορείτε να σας προκαλέσει ερεθισμούς ενώ το ελαιόλαδο θα προσθέσει στην επιδερμίδα μας έξτρα λιπαρότητα την οποία στην περίπτωση της απολέπισης δεν την θέλουμε.

Ελπίζω να τις δοκιμάσετε σύντομα και να δείτε τη διαφορά που είδα και εγώ!
Εύχομαι να είστε καλά και να μένετε σπίτι ,τα λέμε στο επόμενο άρθρο !!

FOLLOW ME ON INSTAGRAM linachatz
SUBSCRIBE MY YOUTUBE CHANNEL lina ch   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις